070 216 00 61
7 dagen in de week, 24 uur per dag

Yvonne van der Kroft

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er moet in korte tijd veel worden geregeld terwijl u het moeilijk heeft. In dat geval is het belangrijk en fijn dat u kunt terugvallen op deskundige hulp van buitenaf. Voor mij bestaan uitzonderlijke wensen niet. Daarom heb ik mijn onderneming Uitvaart à la carte genoemd. Alles kan op maat en naar wens worden geregeld. Het persoonlijk karakter is één van de grootste troeven van Uitvaart à la carte.
Mijn naam is Yvonne van der Kroft, moeder van 3 kinderen en ik woon in Wassenaar. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als docent en stagebegeleidster bij een hogere hotelschool. Verder heb ik Etiquette à la carte opgericht en trainingen op het gebied van etiquette en cultuur verzorgd voor opleidingen en bedrijven. Tijdens de Covid periode, waarin ik niet veel werk had op mijn vakgebied, ben ik gaan nadenken welk beroep nog meer zou aansluiten bij mijn interesse, kennis en vaardigheden. En nog belangrijker, welk beroep zou aansluiten bij mijn gevoel. Mede door het verlies op jonge leeftijd van mijn moeder en mijn broertje, kwam ik uit bij het vak uitvaartbegeleider en besloot om hier een opleiding voor te gaan volgen om alle ins en outs over het vak te weten te komen.

Vanaf het moment van de eerste uitvaart die ik heb verzorgd, ben ik er nog meer van overtuigd geraakt dat dit het juiste beroep is voor mij. De persoonlijke betrokkenheid, gecombineerd met professionaliteit, zorgt ervoor dat ik altijd een uitvaart regel die bij de overledene en bij de nabestaanden past. Alles wat je verwacht van een uitvaartbegeleider maar die dan toch dat beetje extra biedt, dat is waar ik, samen met mijn topteam, garant voor sta.
Contact