070 216 00 61
7 dagen in de week, 24 uur per dag

Locaties

Een mooie afscheidslocatie die niet is ingericht als uitvaartlocatie voelt voor veel mensen vertrouwd en goed. Denk hierbij aan: de eigen tuin, een museum of theater, een bioscoop, een kunstgalerie, de vrije natuur, een boot of een kasteel. Uitvaart à la carte is niet gebonden aan een vast werkgebied en kan daarom uitvaartceremonies verzorgen op vele prachtige locaties.

Vervoer

Er zijn steeds meer mogelijkheden om een eigen invulling te geven aan de laatste rit van een dierbare. Weet dat ook hier alles mogelijk is. Naast een zwarte, witte of grijze rouwauto bestaat er bijvoorbeeld rouwvervoer in de vorm van een koets, oldtimer, bus, bakfiets of een uitvaartboot.

De uitvaartkist

Wij hebben diverse soorten kisten in ons assortiment en de meeste modellen zijn op voorraad.

Rouwkaarten

Er zijn vele soorten rouwkaarten maar ook hier geldt, dat een eigen inbreng van groot belang is.

Met een kaart kunt u de persoonlijkheid van de overledene tot uiting laten komen door de tekstkeuze, een foto, een afbeelding of tekening.

Wij hebben alles in eigen beheer dus alles wat u aanlevert wordt op maat gemaakt en aangepast.

Bloemen

Bloemen hebben symbolische betekenissen. Deze betekenissen zijn in de loop van de tijd ontstaan en kunnen per land en cultuur behoorlijk verschillen. Door deze symboliek kan het geven van een bepaalde bloem een extra betekenis hebben.

Naast de bloemen zelf hebben ook de kleuren een symbolische waarde. We hebben een prachtig bloemenboek met vele voorbeelden om uit te kiezen. Natuurlijk kan de bloemist ook thuis komen om de bloemenwensen te bespreken.

Uitvaartfotografie

Foto’s zijn een tastbare herinnering aan een afscheid. Zo’n laatste afscheid wordt vaak met liefde, aandacht en toewijding voorbereid.

Het blijkt zeer waardevol om hiervan een tastbare herinnering te hebben, bijvoorbeeld in een herinneringsboek met foto’s, teksten, tekeningen en muziek van de afscheidsceremonie.

Dit kan steun bieden bij het verwerken van het verlies en kan gedeeld worden met mensen die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn.